JESENSKO SREČANJE V VRTCU LEHEN

V tednu otroka smo v dopoldanskem času medse povabili naše drage dedke in babice. Zbrali smo se  na parkirišču pred vrtcem Lehen. Nato se je druščina otrok, babic in dedkov skupaj  odpravila na jesenski pohod. Med pohodom smo opazovali lepote jeseni in z obarvanimi  listki ustvarili čudovito jesensko sliko. Med sprehodom smo pokramljali in se greli na sončku.

Druženje smo zaključili v večnamenskem prostoru, kjer smo se okrepčali s keksi in čajem. Z našimi najdražjimi smo se še malo poigrali.

Ob koncu smo jim  poklonili  tudi majhno pozornost, ki smo jo izdelali v vrtcu,  nato pa so  se s poljubčki , objemčki in tudi kakšno solzico otroci  poslovili od naših dedkov in babic.

Babice in dedki imajo posebno vez, ki jo stkejo med svojimi vnučki in je neprecenljiva.  Tega se zavedamo tudi v vrtcu in s tem  krepimo medgeneracijsko sodelovanje.

Hvala še enkrat vsem babicam in dedkom, da so s svojo prisotnostjo  vnukom popestrili dopoldne v vrtcu in se družili z nami.

V popoldanskem času smo jesensko srečanje  izvedli  še s starši.  Skupaj smo ustvarili jesensko dekoracijo v večnamenskem prostoru in se  posladkali z jesenskimi dobrotami. Pa tudi pečen kostanj ni manjkal.  Skupaj smo se poigrali, nasmejali  in tudi naše srečanje se je počasi  prevesilo h koncu.

Vzgojiteljica Particija Vrenčur